تزریق ژل یا فیلر

فیلرها بر اساس ساختار مولکولی دارای دو کاربرد عمده در حوزه زیبایی هستند ۱-افزایش جوانسازی و پر کردن چین و چروک های سطحی و عمقی ٢- به عنوان حجم دهنده

فیلرها بر اساس ماندگاری دو گروه قابل جذب و غیر قابل جذب تقسیم می شوند. در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد فیلر های تزریق شده نوع قابل جذب و از گروه هیالورونیک اسید می باشند تفاوت فیلر ها برحسب الاستیسیته و ویسکوزیته آنها میباشد بنابراین هر فیلر بر حسب ساختار مولکولی دارای بافت هدف مخصوص به خود می‌باشد.

مشخصات فیزیکی و شیمیایی و بیولوژیکی فیبرها شامل:G که نسبت خصوصیات ویسکو الاستیسته ژل

G‘ خصوصیت الاستیک ژل

G” خصوصیت ویسکوزیته ژل

و همچنین میزان قابلیت جذب آب ژل می‌باشد .

بر این اساس هر چه میزان الاستیسیته بالا باشد قوام ژل بیشتر می‌باشد و نسبت به تغییر شکل و دفورمیتی مقاوم تراست.

هر چه میزان ویسکوزیته بالا باشد قدرت انتشار به اطراف کمتری دارد

هر چه قابلیت جذب آب بیشتری داشته باشد تورم بیشتری در محل تزریق ایجاد می شود.

بر این اساس در صورتی که هدف افزایش حجم باشد می بایست ژل انتخابی الاستیسیته بالا و ویسکوزیته بالا داشته باشدبرای خطوط خطوط ظریف پوستی ژل بهتر است دارای الاستیسیته و ویسکوزیته پایین باشد. و برای زیر چشم که پوست ضخامت خیلی کم در حد چند میلی متر داردژل می‌بایست الاستیسیته پایین تا متوسط و ویسکوزیته پایین همراه با قابلیت جذب آب خیلی پایین باشد. در ناحیه گونه‌ها که در معرض انقباضات دینامیک لب و گونه می‌باشد ژل می‌بایست الاستیسیته متوسط تا بالا و ویسکوزیته متوسط تا بالا داشته باشد. برای قسمت تحتانی صورت که به دلیل درجات قابل‌توجه حرکتی ، کاهش حجم چربی در طی گذشت زمان و و کاهش عملکرد ساختمان های بافت همبندی را دارد، فیلترهای به کار رفته بهتر است الاستیسیته متوسط و ویسکوزیته پایین تا متوسط را داشته باشند.

«فیلرها یا ژل ها» استفاده از فیلر ها یک درمان سریع برای جلوگیری از چروک شدن پوست، و همراه با ظهور نتایج بلافاصله پس از انجام تزریق فیلر می باشد. البته فیلرها فقط برای از بین بردن چروک و آثار ناشی از افزایش سن به کار نمی روند بلکه در حجم سازی و زاویه دهی و برجسته سازی اعضای صورت مثل برجسته کردن گونه و برجسته کردن لب نیز به کار می روند که این کاربرد فیلرها آن را در جهان بسیار محبوب تر نیز نموده است.

.

ژل ها یا فیلرها نوعی پرکننده های پوستی هستند که از مواد مختلف طبیعی، انسانی (از مواد بدن انسان) و یا مصنوعی ساخته می‌شوند . فیلرها دارای غلظت های مختلف می باشند. ولی به طور کلی، ژل های غلیظ تر برای پرکردن چین وچروک ها و خطوط عمیق تر پوست کاربرد دارند. مانند خطوط نازولابیال (پر کردن خطوط خنده)، پرکردن اسکارها یا زخم‌های پوستی و همین طور برای برجسته کردن گونه ها، فرم دهی چانه و یا حجم دهی لب استفاده می شوند. فیلرها به دو دسته ی فیلر های غیر دایمی (قابل جذب) و فیلر های دایمی (غیر قابل جذب) دسته بندی می شوند. درسال 1980 میلادی فیلر کلاژنی به عنوان اولین فیلر پرکننده غیردایمی شناخته شد. دیگر فیلرهای غیر دایمی پرکاربرد فیلرهای هیالورونیک اسید، فیلرهای پلی لاکتیک اسید و فیلرهای هیدروکسی آپاتاید می باشند.

.

امروزه در جهان استفاده از فیلرهای هیالورونیک اسید بسیار گسترده و پرکاربرد می باشد. انواع فیلر یا پرکننده های پوستی موقتی، نیمه –دائمی و دائمی فیلرموقتی و فیلر نیمه دائمی بیشتر توصیه می شوند زیرا فیلرنوع دائمی آن دارای عوارضی می باشد و در شرایطی که فرد از ظاهر خود خسته شود تخلیه و یا تغییر در شکل آن بسیار مشکل است. . . فیلرهای موقتی برای برجسته کردن لب،برجسته کردن گونه، از بین بردن چروک های پوست: . این نوع از فیلرها به دو گروه تقسیم می شوند: ساخته شده از کلاژن و ساخته شده از اسید هیالورونیک اغلب فیلرهای موقتی موجود در بازار بر پایه اسید هیالورونیک ساخته شده اند. این ماده یک ماده طبیعی از جنس مواد موجود در بدن می باشد و در گذر زمان و همراه با افزایش سن میزان آن در بدن کاهش می یابد.

 

تزریق فیلر های موقتی برای برجسته سازی گونه و لب و یا اصلاح تغییرات ناشی از افزایش سن مانند چروک های پوست، نتایجی بسیار طبیعی را ایجاد می کند. اغلب این نوع از فیلرها دارای ماندگاری 6-12 ماه هستند. . . . فیلرهای نیمه دائمی برای پرکردن خطوط عمیق تر صورت: فیلر های نیمه دائمی از پرکننده های نسج نرم برای درمان خطوط عمیق تر صورت استفاده می شوند و از آنجا که ماهیت نیمه دائمی دارند ممکن است در هفته ها پس از تزریق اولیه فیلر نیازمند روتوش یا اضافه کردن کمی دیگر از آن باشیم. فیلر های نیمه دائمی باعث تحریک بافت سازی می شوند و پس از مدتی اثرات خود را نشان می دهند .معمولاً طول اثری حدود ۱٫۵سال دارند اما می توانند ایجاد گلوله های زیر پوستی کنند.

 

فیلرهای دائمی و عوارض تزریق فیلر: تا کنون فیلر های پرکننده دائمی تولید نشده است که فاقد عارضه باشد و تمامی فیلر های پرکننده های دائمی فرد مورد استفاده را در معرض خطراتی چون جابه جایی داروقرار می دهند. حتی در صورت تخلیه فیلر دائمی توسط پزشک ، پوست دچار پستی و بلندی و حالت غیر یکنواخت می شود . و این یکی از مهمترین عواض تزریق فیلر می باشد. باید به یاد داشته باشیم و بپذیریم که با افزایش سن به تدریج برخی بافت ها تحلیل رفته و برخی از نواحی صورت دچار افتادگی می گردند وتزریق فیلر در جای مناسبی قرار نخواهد گرفت.

 

در کلینیک تخصصی پوست و مو شاپرک از برندهای مختلفی جهت تزریق ژل استفاده میشود : . 1- Revofil . 4- Belotero . 3- Revansse . 2- Idea . Princess

درخواست سرویس

پس از ثبت شماره تماس، همکاران ما به زودی با شما تماس خواهند گرفت.

    درخواست سرویس و راهنمایی